André Silva ne isključuje mogućnost povratka u AC Milan

Pozajmljeni igrač Milana, André Silva, od kako je prešao u Sevillu ponovo igra u svojoj prepoznatljivo dobroj formi.

Portugalski napadač pričao je za La Gazzetta dello Sport o svojoj budućnosti i predstojećem duelu protiv Lazija u okviru Lige Evrope: "Lazio je jedan od najtežih protivnika kog smo mogli da izvučemo. Ovde u Sevilli trofej Lige Evrope je veoma cenjen, klub ga je osvajao pet puta do sada. Pratim Lazio jer sam još uvek igrač Milana. Rimljani su snažan tim, moraćemo da budemo na svom maksimumu da ih pobedimo."

ITALIJA - "Nedostaje mi Italija. Sada je to prošlost, ali moglo je biti drugačije. Fudbal nije individualan sport, potrebna vam je podrška i drugih ljudi da biste pružili sve ono što želite."

AC MILAN - "Srećan sam jer im ide dobro. Trenutno su na četvrtom mestu na tabeli a to je upravo i njihov primarni cilj. Nadam se da će tako i nastaviti. Vrlo lako se mogu vratiti u sam vrh evropskog fudbala čak i ako ne budu na nivou iz svojih najboljih dana."

BUDUĆNOST - "Želim da igram dobro za Sevillu pa ćemo videti. Ako bih morao da biram, odabrao bih da igram u najboljem timu na svetu, ali ja želim da igram i ako bih birao između Seville i Milana u kom neću uopšte igrati, moj izbor bi bio veoma jednostavan. Nalazim se u različitim situacijama. Ovde sam ali sam takođe i igrač Milana. O tome ne smem puno da razmišljam jer ne želim da me to poremeti. Rossoneri me prate, šalju mi poruke gde me hvale kako igram dobro. U Milanu imam puno prijatelja, kada su bili u Sevilji zbog gostovanja Betisu u Ligi Evrope, svratio sam do njihovog hotela da ih sve pozdravim."
Comments