Bakayoko odgovara na spekulacije o trajnoj selidbi u Milan

Centralni vezni igrač Milana, na pozajmici iz Chelsea, Tiémoué Bakayoko igra kao prepoređen otkako je letos stigao na pozajmicu iz Londona. Francuz iz utakmice u utakmicu napreduje i ponovo liči na onog igrača iz Monaca, pre nego što je njegova prva razočaravajuća sezona u Premier ligi mnoge dovela u pitanje da li to onaj isti igrač iz perioda dok je igrao za 'Kneževe'. U svom intervjuu Bakayoko je govorio o nekoliko tema, uključujući i onu da li će ili ne i u budućnosti nositi dres Milana.

"Trenutno sezona ide dobrim smerom i za mene i za klub. Nije bilo neke prekretnice, samo sam želeo da dokažem da mogu da budem i u sjajnom klubu. Milan je neka druga dimenzija. Prvog dana u klubu pozdravili su me Maldini i Leonardo i u tom trenutku postaješ svestan sa kim imaš posla, a onda i atmosfera na San Siru: Milan je legendarni klub.

A ko ne bi voleo da ostane u klubu kakav je Milan? Ali ja sam još 3 godine pod ugovorom sa Chelseajem, ne odlučujem ja o svim stvarima.

Gattuso? On je osoba koja daje sve igračima, prenosi na nas mnoge pozitivne vrednosti, on je isti kao što je i bio na terenu: direktan, iskren i jasan. On nas ne laže i nema dlake na jeziku. Uvek ti kaže ono što je najbolje za tebe."Comments