EKSKLUZIVNO: AC Milan se pridružio Chelseaju i Arsenalu u trci za 'novog Thiaga Silvu'

On je 19-godišnjak ali već pokazuje inteligenciju i smirenost veterana. Boubacar Kamara je najnoviji biser Marseilla. Francuz, poreklom iz Senegala, već je sebi isklesao vodeću ulogu u timu zajedno sa zvezdama u ekipi poput Thauvina i Payeta. Igra na poziciji centralnog defanzivca, a svoj debi ostvario je prošle godine protiv Nice i od tada nijednom nije izostao iz startne postave.

Claude Fichaux, pomoćni trener tima sa Vélodroma, poredi već sada eleganciju i sposobnost da čita i kreira igru Kamare sa Thiago Silvom. Boubacar je ustvari igrao na sredini terena ali ga trener često koristi na poziciji centralnog beka.

Talentovani 19-godišnjak je već privukao pažnju Chelseaja kao i Arsenala i Borussije Dortmund, ali velika pažnja mora se usmeriti ka AC Milan-u i njihovom novom skautu Geoffreyju Moncadi. Prema ekskluzivnim izvorima do kojih je došao Calciomercato, Kamara je na vrhu liste želja Rossonera. Veoma interesantan profil igrača kog skauti Milana redovno prate.

Kamarin ugovor ističe 2020, i to čelnike Marseilla ne čini spokojnim. Pregovori o obnovi traju već neko vreme jer francuski klub na sve načine pokušava da zaštiti svog dragulja. Kako trenutno stvari stoje, Marseille rizikuje da sledećeg leta izgubi igrača za sitan novac, a Milan je odavno spreman da krene u napad.Video je s kraja maja meseca prošle godine jer nismo pronašli nešto novije. Pogledajte...
Comments