Piątek otkrio šta je Shevchenko uradio uoči meča Milana i Napolija

Ceo svet bruji o transferu Krzysztof Piątek u Milan iz Genoe; za sumu za koju se veruje da je negde oko 35 miliona evra. Piątek je trenutno jedan od najboljih strelaca u Seriji A, za samo 6 meseci u Italiji on je napravio ogroman napredak.

U razgovoru za 'Foot Truck' Piątek otkriva i neke detalje sa samog početka u Milanu; uključujući i iznenađenja koja su mu priredili Álvaro Morata i Andriy Shevchenko.

"Postižem golove u Seriji A, navukao sam pritisak na sebe, moram da se naviknem, ali sam siguran da se neću promeniti. Ista sam osoba kao i pre. Milan? Seedorf mi je tražio da se slikamo. Sjajno je da me mnoge face prepoznaju i da žele sa mnom da popričaju. Kao što je Shevchenko uradio u svlačionici pred meč sa Napolijem. Nakon što sam potpisao ugovor sa Milanom dobio sam poruku od Álvara Morate: rekao mi je da me pažljivo posmatra, poželeo mi je sreću, i to je nešto stvarno fantastično za mene.

Moj prvi dres je bio Ronaldov iz Real Madrida, onda Ronaldov iz Uniteda i Henryjev iz Arsenala.

Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri. Bio sam oduševljen kada sam stigao u Milanello. Debi protiv Napolija? Bio sam do te mere fokusiran da nisam čuo krikove sa tribina. Neposredno pre početka utakmice, kada sam još uvek bio u tunelu i kada je spiker čitao prezimena igrača samo tada sam čuo urlike navijača. Imam jedan običaj, kada čujem da ću biti starter tad ne izlazim na teren sve do zagrevanja."Comments