Romagnoli: "Žao mi je što je Higuaín otišao u Chelsea, on je najbolji napadač na svetu"

Kapiten Milana, Alessio Romagnoli, razgovarao je jutros u Milanu sa prisutnim novinarima.

"Ovo je pozitivan period za nas. Žao nam je što nismo pobedili Romu, ali Inter nam je sada blizu i sve je moguće. Do kraja sezone ima još puno da se igra, mi igramo jednu utakmicu nedeljno i zbog toga imamo obavezu da do kraja budemo maksimalno skoncentrisani."

LIGA ŠAMPIONA: "Još uvek ima dosta da se igra, a mi imamo puno prostora da napredujemo. Imaćemo puno direktnih okršaja za plasman u Ligu Šampiona, kao i na papiru lakih utakmica koje moramo da pobedimo, ali nije to baš tako lako."

PIĄTEK: "Nadamo se da će postići gol po utakmici i da će nam pomoći da se domognemo Lige Šampiona. Impresioniran sam njegovom posvećenošću, na svakom koraku želi da pokaže svoj kvalitet i to je veoma važno za nas."

BUDUĆNOST: "Osećam se dobro u Milanu. Ne razmišljam o transferu. Ponosan sam što sam kapiten Milana i želim da ostanem. Donnarumma? On je top igrač, uvek sam to govorio. Svako može da napravi grešku ali on ima samo 20 godina i već ima ogroman uticaj na Milan i na reprezentaciju."

HIGUAÍN: "Nema nikakvih problema. Ja sam i dalje mišljenja da je on najbolji napadač na svetu. Žao mi je što je odlučio da ide, mi poštujemo njegovu odluku. On je moj prijatelj i ako je on srećan za mene je to ok. Mi sada imamo druge igrače zbog kojih nećemo zažaliti zbog njegovog odlaska."


Comments