Sead Kolašinac pravi transfer na kraju sezone?

Gazidis ga ponovo želi, ali u novom klubu.

Sead Kolašinac bi na kraju sezone mogao da napusti Arsenal, javljaju inostrani mediji.

Bh. reprezentativac je na Emirates stigao na leto 2017. godine kao slobodan igrač, a kako u poslednje vreme igra odlično, sve je više onih koji bi želeli da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Sudeći prema natpisima inostranih medija, na listi zainteresovanih je i Milan. Kolašinca na San Siru želi da vidi izvršni direktor Ivan Gazidis, koji je ovog fudbalera doveo i u Arsenal, sobzirom da je istu funkciju od 2009. do 2018. godine obavljao na Emiratesu.

Rossoneri su u potrazi za levim bekom i Gazidis smatra kako bi 'šupljinu' na toj poziciji na najbolji način popunio upravo Kolašinac, a za njegovo dovođenje italijanski sastav je spreman da izdvoji svotu od 20 miliona funti, koja bi, veruje se, mogla zadovoljiti Topdžije.

Gazidis nikada nije skrivao simpatije prema ovom snažnom levom beku. Kada je Kolašinac stigao na Emirates ponosno je izjavljivao da je u Arsenal došao jedan od najboljih igrača Bundeslige, a kako se transfer ispostavio kao pun pogodak, sada želi da ponovi isto i u Milanu.

Ove sezone Kolašinac je u Premijer ligi odigrao ukupno 17 utakmica, provevši pritom na terenu skoro 1500 minuta, a na svom kontu ima i sedam asistencija. Sjajne igre koje pruža u zadnje vreme svakako raduju i selektora Prosinečkog pred nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Armenije i Grčke.

Kroz dosadašnju karijeru Kolašinac je pored Arsenala igrao samo za Schalke.


Comments