TEST

Amerikancima prekipelo, razlaz u Milanu i sa Ligom Šampiona?

Jedna pobeda u šest utakmica razbesnela čelnike, Milan imao mnogo prilika da reši pitanje povratka u elitu. A sada im ostaje samo strepnja.

Na sreću Milana, ni rivali ne pobeđuju, pa su i dalje četvrti, ali to bi se moglo promeniti ako Atalanta dobije demotivisani Napoli.

Bilo kako bilo, alarm je odavno upaljen i Maldini i Leonardo su nezadovoljni, tim igra sve slabije, a kredibilitet Gattusa se dovodi u pitanje.

Na leto će se Milan osloboditi velikog broja igrača, među njima i nekih standardnih poput Susa i Çalhanoğlua, možda i Kessija, pa i Contija.

Ni Gattuso nije pošteđen, fond "Elliott" smatra da čak i u slučaju ulaska u Ligu Šampiona ne mogu da rizikuju da ulože veliku novac, a da nemaju nikakvu garanciju kad je trener u pitanju.

I dalje se pominje Conte, ali i Wenger, međutim, treba sačekati kraj sezone.

Kako stoji Milan sa rasporedom do kraja?

Gostuju Torinu koji bi ih pobedom stigao na tabeli, pa čekaju Bolognu koja je sve bliža opstanku, kao i Frosinone i onda idu u Feraru, SPAL bi do tada trebalo da obezbedi opstanak.

Ali, Roma ima Cagliari, Genou, Juve, Sassuolo i Parmu do kraja, nijedan od tih pet timova nema nikakve ambicije do kraja sezone.

Atalanta i Torino imaju teži raspored, Lazio još nije odustao, ali realno, oni su svoje šanse propustili. Čini se da ako Milan izgubi naredne nedelje u Torinu, ili ih Roma pretekne, ništa više neće biti u rukama "Rossonera" koji su potpuno izgubili samopouzdanje.

Izvor: sportske.net

Comments