TEST

Milan već pregovara sa dva pojačanja!


"Rossoneri" spremili plan i već ga sprovode u delo.

Fudbalski klub Milan ne čeka skrštenih ruku odluku UEFA o FFP i potencijalnoj zabrani transfera, već sa verovanjem da će sve proći u najboljem redu polako pristupaju narednom prelaznom roku.

Tako su seli za sto sa predstavnikom Elenko Sports firme, koja zastupa jednog fudbalera Chelseaja i jednog fudbalera Barçe, koji su privukli pažnju "Rossonera".

U pitanju su Brazilci Emerson i Malcom, za koje su na "San Siru" veoma zainteresovani.

Što se tiče Malcoma, za bivšeg igrača Bordeauxa su i tokom zimskog prelaznog roka navodno slali ponudu, želeli su da ga dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa, ali Barça navodno traži više od 50 miliona evra za njegov ugovor i na kraju do dogovora dve strane nije došlo.

Sada će u Milanu opet pokušati da presele Malcoma u svoje redove, ali je želja da put "San Sira" krene i Emerson Palmieri.


Brazilac sa italijanskim pasošem je u poslednje vreme počeo sve redovnije da igra u Chelseaju, ali se u redovima "Rossonera" nadaju da bi mogli da ga dobiju za oko 25 miliona evra.

Smatraju da bi Emerson bio idealna zamena za Ricarda Rodrígueza, tačnije da bi pomenuti dvojac predstavljao sjajan izbor za mesto uz levu aut liniju u odbrani.

Ipak, za sve će morati da sačekaju rasplet spora sa UEFA oko FFP, videćemo kako će se to završiti, ako dobiju dobre vesti, sigurno će se odmah baciti na kupovinu novih igrača.


Comments