Bakayokova verzija: Nisam odbio da uđem u igru, samo sam ponovio Gattusove reči

"Bio sam spreman 200 odsto čak i da je trebalo da igram pet minuta", napisao je pozajmljeni fudbaler Chelseaja.

Mnogo bure u Milanu napravio je Tiémoué Bakayoko. San Siro je dom mnogih stvari kojima nije mesto u fudbalu u poslednje vreme, a Bakayoko je protiv Bologne dodao ulje na vatru kada je mrzovoljno otišao da se zagreva i zato je izbio manji incident sa trenerom Rinom Gattusom.

Mnoge je ovo sve podsetilo na Kepu Arrizabalagau i Maurizija Sarrija. Gattuso je svoju verziju izneo sinoć o čemu smo pisali, a potom je na društvenim mrežama svoje gledište rekao i sam Bakajoko.

Kaže da nije odbio da uđe u igru, da se zagrevao pošteno i da snimci govore u njegov prilog.
"Nekoliko sedmica nisam pričao za medije, odlučio sam ništa da ne kažem i da nastavim da radim. Ali, ono što se večeras dogodilo i kako se interpretira me je naterala da reagujem. Ne želim da prihvatim da me smatraju za igrača koji odbija da uđe na teren kada to trener traži od njega. I za igrača koji ne poštuje klub i saigrače", napisao je Bakayoko.

Potom je sve obrazložio...
"Kada sam bio na klupi bio sam spreman da dam 200 odsto sebe čak i da je trebalo da odigram pet minuta. Kada je Lucas pao na travu, bio sam spreman na moguću izmenu. Spremio sam se i otišao da se zagrevam dva-tri minuta. Tražili su mi da se vratim na klupu. Kada sam seo na klupu posle tri minuta trener mi se obratio neočekivanim rečima i ja sam samo ponovio ono što je on rekao. Ništa više. Tako da su stvari jasne - nikada nisam odbio da uđem u igru i nisam zabušavao kod zagrevanja. Mislim da i snimci govore za sebe. Imao sam samo jednu želju, da uđem na teren i pomognem saigračima kao što sam i obično radio. I tako ću raditi do kraja sezone. Napred Milan", napisao je Bakayoko.

Bakayoko je pre nekoliko dana zakasnio pun sat na trening Milana i zakazani karantin pravdajući to nestankom goriva, pre toga je pravio gluposti na terenu posle trijumfa nad Lazijem. Sada je opet doveo Gattusa do ludila.

Imate obe verzije priče, pa procenite...


Comments