TEST

Ibrahimović kritikuje Cristiana Ronalda: "To nije izazov, da odeš u jedan od najboljih klubova"

Bivši napadač Juventusa Zlatan Ibrahimović dao je danas intervju za DAZN u kom je pričao o Ligi Šampiona i dolasku Cristiana Ronalda u Juventus - pokušavajući da izabere favorita najjačeg takmičenja na svetu, i da odbrani svoje prethodne komentare o Juventusovom letnjem pojačanju iz 2018. vrednom 110.000.000 evra.

O LIGI ŠAMPIONA - "Ove sezone je baš neizvesno. Nema superiornih timova i niko nije favorit za konačnu pobedu. Ja ću biti uz moje bivše timove: PSG, Manchester United, Juventus i Barcelonu, Inter je nažalost eliminisan, Milana nema, to su četiri ekipe, nadam se da će jedna od njih i pobediti."

CRISTIANO RONALDO - "Ne kažem da on nije velik igrač; ja kažem da to nije izazav da izabereš Juventus. Nije izazov da odeš u jedan od najjačih timova na svetu. Možda zavisi od toga šta vi smatrate 'izazovom'. Za mene, to znači da budete lider, da podignete ekipu na viši nivo. To je izazov. U svakom slučaju to je sjajan transfer za italijanski fudbal jer zahvaljujući njemu Serija A raste, a to je moj drugi dom."


Comments