Haos u Interu, samo im je Berlusconi falio!

Gde on da propustio ovakvu "žurku". Šta će se desiti na kraju?

Maurito Icardi je i dalje "povređen", Inter je pao na četvrto mesto, najgore od svega je što se čitav slučaj poklopio sa lošim rezultatima, navijače posebno boli činjenica da ih je pretekao Milan, ubeđeni su da imaju bolju ekipu.

Današnji "Corriere dello Sport" piše da su Kinezi besni, pre svega zbog klanova u timu, da će Spalletti sigurno leteti, kao i Icardi.

Ipak, neće biti lako prodati ražalovanog kapitena, on hoće da ostane u Italiji, a razmena za Dybalu je nemoguća misija. Pominje se Napoli, ali pitanje je koliko je njima potreban napadač, sa druge strane i dalje je aktuelna razmena za Lukakua, međutim, nije bilo kontakta između klubova, a i kako rekosmo Argentinac ne želi sa Apenina.

Ponudu ima, onu koja je nasmejala navijače Milana, u Interu ne smatraju da je duhovito.

Oglasio se Silvio Berlusconi, sada vlasnik trećeligaške Monze koji je spreman da napravi izuzetak. Poznato je da je "Vitez" kada je kupio klub iz okoline Milana insistirao da igrači moraju da budu uredni, da se ponašaju lepo van terena, kao i da nemaju tetovaže.

Na jednom skupu desnice, pitali su ga da li bi odustao zbog Icardija od takve politike.

"Naravno, Monza je uvek otvorena za igrače najviše klase, razmišljamo da ga kupimo", izazvao je smeh Berlusconi, koji jasno uživa u nevolji Intera.

Izvor: sportske.net

Comments