Milan - Trojac odlazi, prave mesto za Srbina?

Uz prodaje i nagradu od eventualnog ulaska u Ligu Šampiona, "Rossoneri" će moći da se pojačaju tokom leta. Limiti u derbiju više nego vidljivi...

Sergej Milinković Savić je meta Reala, ali i želja Milana, u slučaju da izbore Ligu Šampiona. Leonardo smatra da bi dolazak Srbina preporodio vezni red za koji se procenjuje da je najslabija tačka tima.

Kako bi sakupili novac koji traži Lotito, u Milanu su spremni da prodaju trojicu igrača, Çalhanoğlua koji je razočarao, a traže ga nemački klubovi, Susa koji ima klauzulu od 38 miliona, ali bi "Rossoneri" pristali i na manju sumu, i na kraju Cutronea koji je nezadovoljan statusom.

To bi donelo, uz verovatni odlazak Kessija u Englesku, dovoljno novca da se sprovede prelazni rok, Chiesa je čini se, bliži Juventusu, sa druge strane Milan bi uz Sergeja doveo i Saint-Maximina iz Nice, a od ostalih imena, pominju se Deulofeu koji je već igrao za klub, kao i alternative tipa dvojca iz Sassuola, Duncana i Sensija.

Plasman u Ligu Šampiona doneo bi u startu 50 miliona evra, bez obzira na rezultat u Evropi, pa bi klub mogao da dovede nekoliko igrača i na taj način ojača limitirani tim čija su ograničenja viđena i u "Derbiju Madonnine" protiv Intera.


Comments

Post a Comment