Emery nakon samo godinu dana napušta Arsenal i seli u Italiju?


Ima zanimljivu ponudu.

Španski stručnjak Unai Emery na početku ove sezone preuzeo je klupu Arsenala nakon što je otišao legendarni Arsène Wenger.

Čelnici Arsenala odlučili su da dovedu Emeryja iako je Wenger imao nekoliko kandidata za koje je govorio da bi bili odlična zamena za njega.

Međutim, londonski klub je doveo Emeryja koji je dobio otkaz u PSG-u i pokazalo se da to nije loš potez. Arsenal igra solidno ove sezone s obzirom na mnoge nedostatke koje imaju u igračkom kadru.

Ipak, navijači ovog kluba su iznenađeni jer se jutros pojavila vest da bi Španac na kraju ove sezone mogao napustiti Arsenal i navodno karijeru nastaviti u Italiji.

Mediji na Apeninima objavili su da Milan želi Emeryja na svojoj klupi i da će mu ovog leta ponuditi ugovor. La Gazzetta dello Sport tvrdi da će Gennaro Gattuso dobiti otkaz na kraju sezone jer nisu zadovoljni njegovim poslom.

Emery je prva želja sportskog direktora Leonarda, ali teško je očekivati da će Španac tek nakon jedne sezone napustiti Emirates. Ipak, u svetu fudbala se pokazalo da je sve moguće.


Comments