Među "Rossonerima" kao u Srbiji, Gattusu sastavljaju tim?

Najpoznatiji italijanski sportski list piše da su promene naređene sa vrha. Milan u velikim problemima...

Milan je u nevolji, sve se srušilo posle poraza u Madonnini i protiv Sampdorije, usledio je remi sa Udineseom. Na sreću, Lazio je izgubio, Roma je sve dalje, ali bi "Rossonerima" na bod večeras mogla da priđe Atalanta, koja čeka Mihinu Bolognu.

Ono što je još gore, sledi gostovanje Juventusu, "Rossoneri" putuju desetkovani, nema Donnarumme i Paquete, još nekoliko igrača je pod znakom pitanja.

Danas mediji pišu da je Gattuso pod pritiskom, da misle da mu se Maldini i Leonardo mešaju u tim, odnosno da mu sugerišu neke promene.

Time se objašnjava promena formacije, navodno je direktno sa vrha stigao zahtev da se igra sa dva napadača, u 4-3-1-2, umesto 4-3-3, što je forsirao Gattuso. Tako su i Piątek i Cutrone počeli meč.

Koliko ima istine u ovome teško je reći, "Gazzetta dello Sport" je objavila vest, navodno Leonardo i Maldini osećaju da plasman u Ligu Šampiona curi kroz prste i pokušavaju da spasu i sebe i Gattusa.

Pisali smo, bez plasmana u top 4, Milan čekaju novi lomovi, finansijska odricanja, a od ozbiljnih pojačanja neće biti ništa, što bi moglo da produži agoniju.

Na sreću, Lazio je pao u Ferari, ali Rimljani i dalje imaju meč manje i četiri boda manje, pa bi, kao i Atalanta mogli da se približe na samo korak.

Izvor: sportske.net

Comments