Milan dobija izvinjenje za očajno suđenje u korist Juventusa (VIDEO)

Neće im mnogo značiti…

Iako otpisan uoči meča, Milan je pružio sjajan otpor Juventusu u Torinu i bio nadomak iznenađenja. Rossoneri su odlično igrali, poveli, mogli i da slave, ali su posle gola Keana u finišu ostali i bez boda.

Ne samo da su zaslužili bod već im je on na neki način i otet zbog očajnog suđenja sudije Fabbrija. Italijanski arbitar je skandaloznim odlukama direktno uticao na rezultat. Nije dosudio penal za Milan kod igranja rukom Alexa Sandra, nije dosudio ni penal za prekršaj Mandžukića nad Castillejom u finišu meča, a nije želeo ni da putem VAR tehnologije proveri situaciju kada je Mandžukić udario Romagnolija bez lopte i zaslužio isključenje.Rossoneri su bili besni posle meča.
“Veoma smo razočarani. Ostali smo praznih šaka zbog očiglednih sudijskih grešaka. Generalno, ponašanje sudije nije bilo adekvatno. Videli smo to i na primeru žutog kartona za Çalhanoğlua. Umesto da smiruje situaciju, sudija dodatno diže tenzije”, rekao je Milanov direktor Leonardo posle meča.

Zbog svega će Milan na kraju dobiti i izvinjenje. Udruženje sudija je rešilo da se izvine Rossonerima za greške njihovog člana Fabbrija. Čelnici sudijske organizacije Marcello Nicchi i Nicola Rizzoli će se sutra sastati sa Leonardom i Gattusom i uputiti izvinjenje za sudijske greške u korist Juventusa.


Comments