Milan sa novim trenerom i budžetom od 300 miliona, ili Gattuso sa ovim pojačanjima?


Postavlja se veliko pitanje da li će Gennaro Gattuso imati podršku uprave i naredne sezone.

Gennaro Gattuso ima odlične rezultate, rezultate kakve niko nije imao u proteklih par godina kao trener Milana, a da li ima podršku uprave kluba?

Mišljenja su podeljena, šanse da će ostati na klupi su 50% u ovom trenutku, a verujemo da će dosta toga zavisiti i od toga da li ćemo Milan gledati u Ligi Šampiona naredne sezone.

"Daily Mail" je pisao pre par dana da je Mauricio Pochettino prva meta Milana i ukoliko uprava tog kluba uspe da dovede Argentinca na mesto šefa struke navodno će mu dati i preko 300 miliona evra za transfer budžet.

"Mirror" je takođe pisao o tome, kako je Pochettino želja Gazidisa i kako će dosta toga pokušati kako bi ga doveo u tim.

Pita se i Tottenham, pa ukoliko Milan ne uspe da dovede nekadašnjeg stratega Southamptona, okrenuće se - Gattusu. Italijanski stručnjak ima ugovor do 2021. godine.

Koga bi Gattuso mogao da ima u svom timu za potencijalno učešće u Ligi Šampiona?

Deulofeu je izrazio želju da dođe, ali je pitanje da li ga žele u Milanu imajući u vidu da dovode krilnog igrača iz Brazila, Evertona. Gattuso merka i mladog fudbalera Atalante Roberta Piccolija, napadača koji bi uskoro mogao da bude zamena za Piąteka ukoliko nastavi da impresionira. Napadač Atalante ima samo 18 godina, traže ga Borussija iz Dortmunda i Monaco.

Očekuje se ostanak Bakayoka, odlazak Biglije, ali i potencijalni dolazak prvoklasnog štopera pošto Gattuso baš i nije zadovoljan kako igra Mateo Musacchio.

Izgleda da će sve zavisiti od Gattusa i njegovog potencijalnog ulaska u ...

Izvor: sportske.net

Comments