Pao sudija, Milanu će uteha biti ogroman novac i trener iz snova?!

Neće biti lako, ali ako se dokopaju Lige Šampiona, mnoge stvari će se promeniti. Izgleda i trener, ali i tim...

U Milanu su i dalje ljuti na suđenje u meču sa Juventusom, a sigurno im neće biti uteha da je sudija Fabbri suspendovan i da im neće suditi do kraja sezone, jer su ostali bez dragocenih bodova.

I dalje su četvti, Atalanta ima 52 boda, Roma poen manje. Lazio je sledeći rival, Milan mora jednostavno da dobije "Orlove" na "San Siru" sledeće nedelje.

Ali, i ako uđu u Ligu Šampiona, sprema se promena. I dalje mediji insistiraju da bi Elliott uložio ogroman novac u pojačanja, ako se "Rossoneri" vrate u Ligu Šampiona, ali u klubu nemaju poverenja u Gattusa.

Navodno, Gazidis traži novog stručnjaka i probaće da ubedi Pochettina, uz transfer budžet od 300 miliona evra. To bi Milan odvelo na novi nivo, sigurno da bi imali mnogo jači tim. Zbog čega bi američki investicioni fond uložio toliki novac?

Naime, oni pripremaju prodaju sledeće godine kraljevskoj porodici Katara, žele da klub dostigne što veću cenu na tržištu i veruju da će im se ulaganja isplatiti.

Ali, koliko je realno da stigne Pochettino?

Male su šanse, iako on ne bi imao ništa protiv, Lewis odoleva, menadžer Tottenhama ima ugovor još četiri sezone, pa se Gazidis suočava sa gotovo nemogućom misijom.

Izvor: sportske.net

Comments