Presedan na "Čizmi", Milanu izvinjenje od strane sudija?

Najavljen sastanak čelnika kluba iz Milana i sudijske organizacije Italije.

Jučerašnji veliki derbi u Torinu završen je pobedom domaćina posle preokreta što je svakako saplelo Milaneze na putu ka povratku u Ligi Šampiona.

Meč je pored igrača, obeležio i glavni sudija meča Fabbri koji je u nekoliko situacija potencijalno oštetio milanski sastav.

Izdvajaju se dve situacije, prva je posle centaršuta Çalhanoğlua kada lopta udara u ruku Alexa Sandra, Brazilac se nalazio u svom kaznenom prostoru dok se druga situacija tiče situacije Mandžukić protiv Romagnolija, Hrvat je već imao žuti karton ali se ipak odlučio za grubi prekršaj nad Italijanom koji nije bio sankcionisan drugim kartonom.

Delegaciju iz Milana će predvoditi Gattuso, po nekim izvorima i Leonardo će biti prisutan sastanku sa Nicolom Rizzolijem koji je odgovaran za delegiranje sudija i Marcellom Nicchijem, predsednikom sudijskog udruženja.

Po pisanju Sky Sporta, Rizzoli će se izviniti čelnicima "Rossonera" i pokušati da im objasni odluku svog kolege Fabbrija.

Sastanak je zakazan za sutra, videćemo kakvi će biti utisci Milaneza, mada ovo svakako neće predstavljati olakšanje "Rossonerima" ma kakva odluka bude donešena.

Izvor: sportske.net

Comments