U Milanu tvrde da Juve uvek pobeđuje zbog sudija, odlične vesti stigle iz Amerike!

Ne stišava se bes "Rossonera", Reina otišao najdalje, Leonardo ljut kao ris posle onoga što se dešavalo na "Allianzu". Ali, ima nade...

Milan je držao situaciju u svojim rukama, nadigrao Juventus u sat vremena, vodio golom odličnog Piąteka, njegovim 21. pogotkom u sezoni, ali na kraju prosuo sve.

"Ovakve stvari se uvek događaju u Torinu protiv Juventusa, uvek sumnjiva odluka ide na štetu njihovog rivala. Videli ste ruku Sandra, Juventusovi igrači su takođe mislili da je penal. Sudija gleda VAR, u 9 od 10 slučajeva, posle toga pokaže na penal, ali ostaje gorak ukus, ovde van svih rezona odlučuje drugačije", besan je Reina.

On je dodao da je sudija morao da gleda VAR i nakon što je Mandžukić u svom kaznenom prostoru startovao na Castilleja.

Leonardo je takođe bio besan.

"Ne samo da je bio penal, već je ponašanje sudije izazivalo nervozu, nije dorastao utakmici, setite se samo Çalhanoğlua i kartona koji mu je dao. Neću da optužujem, ali Milan zaslužuje više poštovanja, ovo nam se stalno dešava", dodaje direktor gostiju.

Sada će izgleda igrati na sve ili ništa protiv Lazija sledeće nedelje, očekuje se da će se ključni igrači oporaviti, a iz Amerike je stiglo ohrabrenje.

Ako Milan uđe u Ligu Šampiona, vlasnici, fond "Elliott" su spremni da ulože ogroman novac u pojačanja, kako bi se klub dalje podigao pre prodaje. Za njih je zainteresovana vladarska porodica iz Katara, ali Elliott hoće da se Milan vrati u Ligu Šampiona, bori za vrh u Italiji, odnosno da podignu cenu "Rossonera" pre prodaje.

U svakom slučaju, Gattusa i njegove igrače čeka težak zadatak posle serije loših rezultata, ali svakako da imaju veliki motiv da se vrate u evropsku elitu.

Izvor: sportske.net

Comments