OTROV! Bakayoko odbio da uđe, psovao trenera, Gattuso poludeo (VIDEO)

Skandal na San Siru.

Ponovo je Milan u zoni Lige Evrope, ima šansu i da napadne Ligu Šampiona u preostala tri kola, međutim, po okončanju 35. runde Serije A malo ko priča o trijumfu nad Bolognom. Uostalom, San Siro je postao stecište nefudbalskih stvari poslednjih meseci, te nikog ne bi trebalo da čudi što su se tokom susreta naočigled celog sveta posvađali Gennaro Gattuso i Tiémoué Bakayoko.

Sukob je buknuo sredinom prvog poluvremena kad se povredio Lucas Biglia. Argentinac nije mogao da nastavi susret i jedino logično rešenje bila je odluka stručnog štaba da na teren pošalje pozajmljenog vezistu Chelseaja. Rekao mu je da ode na zagrevanje, što je ovaj i učinio, ali je to uradio nevoljno, lenjo, kao da mu se nije igrao i tim još više izbacio iz takta ionako temperamentnog Gattusa. Prema informacijama italijanskog Sky-ja Rinu se takav stav nije dopao, pa je Bakayoka vratio na klupu i „digao“ Josè Maurija, ubacivši ga u igri.

U tom trenutku pale su teške reči. Prema jednoj verziji, Bakayoko je treneru rekao „odj...“, nezadovoljan što nije dobio više vremena da se zagreje, na šta je Gattuso uzvratio gestikulacijom koja je trebalo da znači „rešićemo ovo kasnije u svlačionici“. Sky je, međutim, poslao u etar drugačiju poruku, da je ljuti zbog nezainteresovanosti Francuza šef stručnog štaba Milana reagovao rečima „crno g...“.

U najmanju ruku neprimerena reakcija i jednog i drugog. I to pred očima mladog Patricka Cutronea koji nije mogao da veruje šta se dešava.
Comments